Zruč neprohrála ani v Budějovicích a skončila na 5.místě

06.09.2008 14:00

 

K poslednímu utkání letošní sezony zajíždělo mužstvo Zruče do Českých Budějovic. V plné sestavě i s V. Hánou pomýšlelo na vítězství. Hrálo se v sobotním odpoledním žáru a asi poprvé letos úplně bez zájmu diváků!!!

 

Hosté se ujali vedení zkušenou dvojkou Holub, Hána po vyrovnaném utkání vítězstvím 10:9 ve třetím setu. Druhá dvojka Urban, Peterka pak prohrála a domácí vyrovnali. Již delší dobou jsou slabinou zručských hráčů trojky, což se projevilo i v tomto utkání - domácí vedli 3:1. Třetí dvojka Rychlý, Škudrna pak přesvědčivě zvítězila a korigovala nepříznivý stav. V singlu neměl hostující Peterka mnoho práce s juniorem Musilem, který utkání odehrál laxně a bez většího odporu jej prohrál. V následujících trojkách opět dominovali domácí, ale hosté pak bojovnou hrou nakonec vítězstvím v obou závěrečných třísetových dvojkách uhájili alespoň remízu.

 

"Z dnešním výkonem nemohu být spokojen, sice jsme neprohráli, ale při matném výkonu domácích jsme toto utkání měli jasně vyhrát" nebyl spokojen s bodem trenér Holub.

 

 

 

Průběh zápasů: 0:1, 3:1, 3:3, 5:3, 5:5

 

Musil, Hohenberger – Holub, Hána – 1:2
Nekola, Karvánek – Urban,Peterka – 2:1
Musil, Hohenberger, Vondrášek - Škudrna,Rychlý,Peterka - 2:1
Nekola, Karvánek, Hanzálek - Hána,Urban, Kovanda - 2:1
Vondrášek, Ryneš - Rychlý,Škudrna – 0:2
Musil - Peterka – 0:2

Musil, Hohenberger, Vondrášek - Hána,Urban, Kovanda – 2:1
Nekola, Karvánek, Hanzálek - Škudrna, Holub, Vaňourek – 2:0
Musil, Hohenberger  - Urban,Peterka – 1:2
Nekola, Karvánek - Holub, Hána – 1:2