Předsedův pohár 2.ročník

02.04.2015 13:45

Předsedův pohár 2.ročník

 

Sobota 7.3.2015 hala Zruč-Senec

 

Výsledky:

 

1.místo - Stehlík Pavel, Kubík st., Hynek

2.místo - Rychlý, Kupka, Pfeffer

3.místo - Štolka, Fencl, Schicker ml.

4.místo - Smola, Linda, Ausberger 



Více zde: https://aczrucsenec.webnode.cz/
 

Po loňské úspěšné premiéře oddílového losovaného turnaje ve Zruči-Senci se Předsedův pohár na začátku března dočkal svého neméně povedeného druhého ročníku. Stejně jako loni všem zúčastněných přálo počasí a tak za hřejivého jarního sluníčka bylo veselo nejen v hale, ale také kolem grilu před tělocvičnou. O vynikající občerstvení se zasloužil jeden z tahounů našeho „céčka“ Martin Kupka, který catering akce dovedl téměř do dokonalosti a patří mu velký dík. Poděkovat musíme také Luďkovi Hrabovi, který sice na turnaji chyběl, ale postaral se o to, aby přímí aktéři Předsedova poháru poctivě dodržovali pitný režim.
Samotného turnaje se nakonec zúčastnilo 8 trojic složených vždy z hráčů ze tří výkonnostních košů. Vyrovnané boje ve skupinách ukázali, že letošní ročník opravdu nemá výrazného favorita a na Předsedův pohár si brousilo zuby hned několik sestav. V prvním kole vyřazovacích bojů skončila trochu překvapivě ambiciózní Předsedova skvadra – Šlajs, Kovanda, Roth st.. Její cestu ukončila na poslední chvíli Slepená trojka Pavla Stehlíka s Kubíkem st. a žáčkem Hynkem. Ve druhé polovině pavouka vypadl černý kůň turnaje – trio Hospůdky Na Areálu ve složení Vaňourek, Šuchman a náš oblíbený hostinský Péťa Gadač, který navíc poskytl věcné ceny za prvenství v Předsedově poháru. 
Semifinálové boje přinesly velmi napínavou podívanou a podle očekávání se role tahounů svých tymů ujaly čtyři smečaři prvoligového týmu Zruče-Sence. První semifinále obstarala již zmíněná Slepená sestava, proti které stanulo Smolné družstvo vedené kapitánem „A“ týmu Milanem Smolou doplněným o Lindu a Ausbergera ze žákovského družstva. Smolné družstvo nakonec dostálo svému názvu a semifinále jim nevyšlo. Nakonec na ně zbyla nepopulární bramborová medaile. Bronz totiž brali Obhájci titulu (Štolka, Schicker ml., Fencl), kterým pouť turnajem před finálovými branami zastoupilo nekompromisní Drobkovo komando ve složení Rychlý, Kupka a Pfeffer. Drobkovu komandu však v souboji o titul došla munice a museli se sklonit před Slepenou sestavou. Zlaté medaile tedy na krk pověsili Pavel Stehlík, Honza Kubík st. a Michal Hynek, který byl navíc vyhlášen nejlepším a zároveň nejmenším hráčem turnaje.



Více zde: https://aczrucsenec.webnode.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: https://www.webnode.cz