AC Zruč-Senec vs. Start Plzeň 2:6

02.04.2011 14:00

 

Start se Startem Zruči nevyšel

 

O uplynulém víkendu byla zahájena nová nohejbalová sezona.  Ta začala pěkně zostra. Na programu bylo derby AC Zruč- Senec vs Start VD Plzeň.

Souboj úvodních dvojic vyšel lépe hostím. Jak Pavel Stehlík se Štolkou, tak Urban s Petrem Stehlíkem přenechali body dvojici Miksan, Holý, resp. Šik, Švácha. 0:2. Podobný byl i průběh trojic. Vyrovnané sety pro sebe lépe zvládali hosté hlavně v koncovkách setů a na ukazateli tak bylo pro domácí hrozivé skóre 0:4.

To odvrátila 3. dvojice Hána, Smola třísetovou výhrou nad Nozarem s Bořánkem a také singlista Smola po šťastném vítězství o jediný míč ve třetím setu nad Miksanem. 2:4 Následné souboje trojic však opět lépe zvládl hostující Start, který tak získal první 2 body v nové sezoně.

Utkání zhodnotil vedoucí týmu Zruče Tomáš Vaňourek:

„Jsem zklamaný, začátek nám nevyšel. Málo jsme bojovali, více kazili a nevycházely nám koncovky setů. Na tuhle prohru musíme zapomenout. Příště nás čeká další těžké utkání v Janovicích a potom doma Žďár nad Sázavou. Spokojen budu se 3 body. Teď se ale musíme připravit na Janovice“.

 

Naopak velice zvesela mohl zápas ohodnotit doudlevecký Martin Švácha:

Výhra 6 : 2 těší, podali jsme na první zápas sezony slušný výkon, soupeře jsme předčili herně i bojovností. Domácím se tolik nedařilo, v rozhodujících chvílích rozhodla naše zkušenost".

 

Tuto sobotu jede Zruč na horkou půdu do Janovic, které první zápas sezóny prohráli s nováčkem v Přerově. Oba týmu budou chtít napravit nepovedený první zápas a udobřit si fanoušky. Zápas na domácí půdě čeká zručské v sobotu 16.4 od 14:00 s dalším nováčkem soutěže, Ždárem nad Sázavou.

 

průběh utkání: 0:4, 2:4, 2:6
sety: 6:14, diváků: 70
 

Pa. Stehlík, Štolka - Miksán, Holý      1:2

Urban, Pe. Stehlík - Švácha, Šikr         0:2  

Kovanda, Štolka, Pa. Stehlík - Miksán, Bořánek, Holý    1:2

Holub, Smola, Vaňourek(Urban) - Švácha, Nozar, Šik    0:2

Hána, Smola – Nozar, Bořánek     2:1

Smola – Miksán     2:1  

Kovanda, Štolka, Pa. Stehlík - Švácha, Nozar, Šik            0:2

Holub, Smola, Vaňourek(Urban) - Miksán, Bořánek, Holý   0:2