8. kolo / I. Liga AC Zruč-Senec - TJ Sokol EXMOST Modřice "B" 6:0

16.04.2014 15:18

Zruči se v hale daří, Modřice B vyprovodila kanárem

 

Druhou polovinu základní části jsme zahájili na domácím hřišti s "béčkem" Modřic. Jak už je letos zvykem, počasí nám na sobotní utkání přichystalo déšť a nízké teploty.
V těchto podmínkách jsme zahájili utkání nepříliš přesvědčivě v první dvojici, ovšem Stehlík se Štolkou prokázali zkušenost a po prohraném prvním setu utkání otočili. Za stálého poprchávání zvítězila těsným rozdílem i naše druhá sestava. Dobře rozjeté utkání muselo být poté v průběhu první trojice přesunuto do haly. A domácí tým ukázal, že se mu v domácí hale letos opravdu daří. Obě trojice proběhly v rychlém tempu a na ukazateli stálo 4:0 pro domácí. Třetí dvojice byla pak dalším snadným soustem pro naše mladíky Pivničku a Bočka. Modřický Feichtinger se snažil ještě v singlu odvrátit nepopulárního "kanára" a zvítězil v prvním setu nad Smolou, když náš kapitán nebyl schopný dostat se do hry a většinu míčů vyhodil do zámezí. V dalších setech ale přestal kazit a vyslal hosty na cestu zpět do Brna za doprovodu "kanára".
Jelikož šlo o souboj třetího týmu tabulky se čtvrtým, čekal se vyrovnaný souboj. Ovšem náš tým soupeře od začátku přehrával a zaslouženě si udržel domácí neporazitelnost.
 (napsal PaS)

 

Zápas zhodnotil vedoucí Zruče Tomáš Vaňourek :

Dnes jsme napravili zaváhání z minulého kola. Po nemoci se vrátil Milan Smola. Jsem rád, že jsme zvítězili a napravili ztracený bod z prvního kola z Modřic . Od začátku jsme zápasu dominovali a soupeř tahal za kratší konec. Jen mě mrzí, že opět nevyšlo počasí a utkání se stěhovalo do haly, kam prostě přijde méně lidí. Pochválit musím celý domácí tým za bojovný výkon. Hosté zaujali pouze podrážděným chováním směrem k rozhodčím a neznalostí pravidla o faulu.

 

Komentář kapitána Lukáše Novotného : „ Abychom mohli ve Zruči pomýšlet na dobrý výsledek, museli bychom podat o mnoho lepší výkon, než který jsme v sobotu předvedli. Slušný výkon podal snad jen Feichtinger. Domácím jsme výhru hodně ulehčili a hlavně po přesunu do haly byl mezi oběma týmy velký rozdíl ve kvalitě. Za zmínku k zápasu stoji snad jen katastrofální výkon jednoho z rozhodčích, který vždy v důležitých chvílích uměl domácí podržet!!!“

 

Diváci: 30

Rozhočí:  Vlach, Sušánka

Délka utkání: 2:25

 

Štolka, Stehlík – Feichtinger, Vopelka  2:1 (9:10, 10:5, 10:7)

Smola, Urban – Iláš, Novotný  2:0 (10:9, 10:9)

Štolka, Stehlík, Voldřich – Feichtinger, Iláš, Sypták  2:0 (10:7, 10:8)

Smola, Vaňourek, Pivnička – Novotný, Vopelka, Hodinka (Krejsek) 2:0 (10:6, 10:4)

Boček, Pivnička – Zach, Sypták 2:0 (10:8, 10:8)

Smola – Feichtinger 2:1 (5:10, 10:8, 10:6)