6. kolo / Extraliga TJ Avia Čakovice - AC Zruč-Senec 6:1

09.05.2012 14:21

 

Utkání začalo jednoznačnou výhrou dvojice Suchý, Putík nad Smolou s Bočkem 10:7 a 10:5. Navýšení skóre zařídila dvojice Pachman, Cibulka nad Petrem a Pavlem Stehlíky 10:8 a 10:7. Zajímavé utkání přinesl souboj hostující trojice Smola, Vaňourek, Urban a stř. Pavel Stehlík s domácí sestavou Pachman, Cibulka, Putík. Ti dotáhli zápas ve 3. setu až do stavu 9:9, dokonce 3x chytli útok soupeře, přesto se radovali domácí díky špatně posouzenému míči, který dopadl patrně na lajnu. 3:0. Tento moment hosty poněkud podlomil a následný zápas trojic zcela odevzdali domácímu týmu.

Vyrovnaný souboj třetích dvojic zvládl domácí tandem se štěstím, když mu v závěru 2x pomohlo tzv. prasátko. Albrecht a Macurek tak přehráli zručský tandem Urban, Škudrna.

V zápase jednotlivců Milan Smola přehrál domácího Tomáše Macurka 10:8 a 10:7.

To však bylo pro hosty vše, jelikož domácí excelentní trojice Pachman, Putík, Cibulka zdolala sestavu Petr Stehlík, Kovanda a Škudrna 2:0 a ukončila tak celé utkání.

 

Utkání zhodnotil vedoucí týmu Zruče Tomáš Vaňourek:

„Neodehráli jsme špatný zápas, bohužel to na body zatím nestačí. Za stavu 2:0 jsme byli blízko vítězné trojce, bohužel se za stavu 9:9 ve 3. setu rozhodčí upískl. Dále jsme si zápasy prohráli v koncovkách setů. Vyrovnaný byl rovněž zápas třetí dvojice, která prohrála vždy o jeden míč. Kapitán Smola opět zvládl svůj singl. Dál trénujeme a bojujeme“.

 

Opět netradičně hned v Úterý na svátek čeká domácí nohejbalisty další utkání.

8.5.2012 od 14:00 hostí ve svém domácím areálu ve Zruči celek NK CLIMAX Vsetín.

 

průběh utkání: 0:5, 1:5,1:6
sety: 12:3, diváků: 40


 

Putík, Suchý - Smola, Boček   2:0

Cibulka, Pachman – Pe. Stehlík, Pa. Stehlík   2:0    

Cibulka, Pachman, Putík – Vaňourek, Urban, Smola (Pa. Stehlík)   2:1

Hofman, Albrecht, Suchý – Škudrna, Kovanda (Boček), Pe. Stehlík  2:0

Albrecht, Hofman – Škudrna, Urban    2:0

Macurek - Smola 0:2  

Cibulka, Pachman, Putík - Škudrna, Kovanda, Pe. Stehlík  2:0