4. kolo / Extraliga SK Šacung ČNES Benešov - AC Zruč-Senec 6:0

30.04.2012 14:36

 

V zápase 4. kola cestoval nováček soutěže na půdu předního českého týmu Šacung Benešov oslaben o smečaře Štolku. Domácí rovněž postrádali opory Holuba s Makarou.

Začátek zápasu ovládlo domácí duo Kalas, Ešner při výhře nad hostujícím Bočkem a Smolou jednoznačně 2:0. Druhý bod přidal tandem Řehák, Flaks nad Petrem Stehlíkem s Urbanem, když dokázalo  otočit skóre 0:1 na sety a 6:8 v setu druhém. 2:0. Po souboji trojic přišlo navýšení skóre na 4:0, když hostům dělal problém zejména nepříjemný servis domácího týmu umocněný silným větrem. V zápase 3. dvojice dospěl souboj rovněž do 3. rozhodujícího setu, který získal domácí tým ve složení Kadeřábek, Štěpař nad zručským Škudrnou s Pavlem Stehlíkem. Třetí set se odehrál rovněž v singlu, kde byl opět v koncovce úspěšnější domácí hráč Václav Kadeřábek, který přehrál hostujícího Milana Smolu 5:10, 10:8 a 10:8 a ukončil tak celé utkání.

 

Utkání zhodnotil vedoucí týmu Zruče Tomáš Vaňourek:

„Domácí získali zaslouženě 2 body, potvrdili pozici favorita, my jsme se dnes nedokázali vyrovnat s větrem a servisem domácího týmu. Chyběl nám zraněný Míla Štolka, ale rovněž domácí odehráli zápas v nekompletním složení. Tým bojoval, bohužel nám stále nevycházejí rozhodující 3. sety jednotlivých utkání.“.

 

 

„Ve trojkách se soupeři vůbec nedařilo. Lepší byl ve dvojkách, kde jsme ale my museli improvizovat se sestavami. Přesto když některý zápas došel do třetího setu, měli jsme ho v režii," zhodnotil duel hrající trenér domácích Josef Řehák.

 

Netradičně hned v Úterý na svátek práce čeká domácí nohejbalisty další utkání.

1.5.2012 od 14:00 hostí ve svém domácím areálu ve Zruči celek SK Nohejbal Žatec.

 

průběh utkání: 0:6
sety: 12:3, diváků: 15


 

Ešner, Kalas - Smola, Boček   2:0

Řehák, Flaks – Pe. Stehlík, Urban   2:1    

Doubrava, Kadeřábek, Řehák – Vaňourek, Urban, Smola (Pa. Stehlík)   2:0

Ešner, Kalas, Štěpař – Škudrna, Kovanda, Pe. Stehlík  2:0

Kadeřábek, Štěpař – Škudrna, Pa.Stehlík    2:1

Kadeřábek - Smola 2:1