14. kolo / II. liga TJ Kombinát Vřesová - AC Zruč-Senec 5:5

05.09.2009 14:00

 

Z Vřesové přivezli bronz

 

 K poslednímu zápasu v letošní sezoně 2. ligy odcestovali hráči Zruče do Vřesové. První letošní vzájemný zápas skončil nerozhodně. Vyrovnané utkání se dalo čekat i v odvetě. Domácí se připravují na důležité zápasy o

udržení. Hosté přijeli hájit 3. místo v tabulce pouze se 6 hráči. Souboj dvojic skončil nerozhodně, stejně tak i zápasy úvodních trojic. Domácí šli poprvé do vedení vítězstvím ve 3. dvojici. V singlu udržel letošní neporazitelnost Milan Smola.  Domácí opět vedli 4:3, ale Zruč ke 3. místu přiblížila opět stoprocentní trojice Holub, Smola, Vaňourek. Jisté 3. místo potom zajistila hned otočená dvojice. 4:5. Uspokojení hosté ze 3. místa potom odehráli ležérně poslední zápas a nechali domácí vyrovnat. Utkání sledovalo 20 promrzlých diváků.

 

Zápas a sezonu zhodnotil vedoucí Zruče Tomáš Vaňourek: „Co dodat. Konec dobrý, všechno dobré. Jsme třetí, zklamání to není, ale při troše štěstí a lépe zvládnutých dvou zápasů, mohli jsme pomýšlet i na baráž o 1. ligu. Sezonu jsme nezačali nejlépe, druhá polovina vyšla dle mých představ. Venku jsme byli kupodivu úspěšnější než doma.  Prohráli jsme jen jednou, smolně na Startu. Dnes ve Vřesové jsme si 3. místo pohlídali. Věděli jsme, že nám stačí neprohrát. Liga byla letos hodně vyrovnaná. První místo zaslouženě uhájil Start Plzeň, který má ve svém týmu řadu extraligových hráčů. My se pokusíme pořádně připravit na novou sezonu a tým vhodně doplnit“.