13. kolo / Extraliga AC Zruč-Senec - TJ Avia Čakovice 1:6

05.09.2012 13:20

 

Zruč se snaží, ale jen snaha na ostatní ligové týmy nestačí. Domácí souboj s jediným pražským celkem to jen potvrdil. Hostům vyšel už deblový začátek duelu, kde Štolka s Pa.Stehlíkem nestačili na Macurka s J.Suchým a Smola s Pe.Stehlíkem na Cibulku a Putíka. Podobné to bylo i ve trojkách. Když poté Boček s Urbanem podlehli v nepárové dvojici Albrechtovi s Hofmanem, domácí prohrávali už 0:5. Kanárovou hrozbu skoro již tradičně zažehnal singlista Smola, který po třísetovém průběhu uběhal Macurka. Na víc ovšem domácí neměli a tečku za výsledkem dala druhá porážka Štolkovy trojice, tentokrát od Cibulky, Suchého a Putíka.

Sestava domácí: Smola, Kovanda, Vaňourek, Urban, Štolka, Pe.Stehlík, Pa.Stehlík, Boček. Sestava hosté: J.Suchý, Putík, Cibulka, Macurek, Hofman, Pachman, Albrecht.

TOMÁŠ VAŇOUREK (Zruč-Senec, vedoucí): "Soupeř dnes zahrál dobře, zato my jsme předvedli katastrofální výkon, což mne mrzí hlavně za naše fanoušky. Bez pořádného tréninku bohužel hrát extraligu nelze. To si musí všichni srovnat v hlavách."

JIŘÍ SUCHÝ (Čakovice, vedoucí): "Všechna takzvaná povinná vítězství bývají ošidná. Vzpomeňme na loňské klopýtnutí Žatce v posledním kole s Děčínem, které je stálo play-off. My jsme své utkání naštěstí zvládli, bohužel vzhledem k výsledku utkání Vsetína máme již jen velmi teoretickou šanci na páté místo. Nicméně v posledním kole v Žatci budeme bojovat o výhodu domácího prostředí. Nebude to jednoduché utkání, ale stačí nám i remíza." 

 

 

průběh utkání: 0:5, 1:5,1:6
sety: 3:13, diváků: 75


 

Pa. Stehlík, Štolka - Macurek, Suchý  0:2

Pe. Stehlík, Smola -  Cibulka, Putík    0:2    

Kovanda, Štolka, Pe. Stehlík – Albrecht, Hofman, Macurek  1:2

Urban, Pa.Stehlík, Vaňourek  – Cibulka, Suchý, Putík   0:2

Boček, Urban – Albrecht, Hofman  0:2

Smola – Macurek    2:1

Kovanda, Štolka, Pe. Stehlík - Cibulka, Suchý, Putík   0:2