11. kolo/II. liga: AC Zruč–Senec – TJ Pankrác Praha 1:6

13.06.2009 14:00

 

V zápase 11. kola se utkaly týmy Zruče a Pankráce Praha. V první zápase v Praze se letos oba soupeři rozešli nerozhodně. Stejný a vyrovnaný průběh se dal očekávat i tentokrát. Opak byl pravdou.

Domácí od začátku tahali za kratší konec. Hosté byli lepší, vycházelo jim téměř vše. Hned v úvodní dvojici překvapivě selhalo duo Hána, Holub. Oba napodobil tandem Urban, Smola. 0:2. Obě trojice měly stejný průběh. 0:4. Naději domácím mohla vykřesat 3. dvojice, ale i ta nečekaně padla 1:2 na sety. Hrozivé skóre odvrátil singlista Smola ve třísetovém vítězství. Zápas ukončila po boji trojice hostí, která si v dramatickém zápase poradila se sestavou Holub, Smola, Vaňourek vítězstvím 10:8 ve 3. setu.

 

" Bohužel jsme si vybrali dneska černý den. Za mého působení u týmu se jednalo asi o nejhorší zápas. Těžko se mi bude usínat. Nešlo nám nic, hosté byli lepší a bojovnější. V týdnu potrénujeme a věřím, že příští sobotu zabojujeme v Karlových Varech a budeme zde i bodovat“, netajil zklamání vedoucí Zruče Tomáš Vaňourek.

 

O malinko sdílnější byl matador mužstva Zdeněk Holub: „Soupeř disponuje mladým týmem se zkušenostmi z 1. ligy. Bohužel jsme mu dnes svým podprůměrným výkonem vítězství značně usnadnili. Výsledek 1:6 přesně odpovídá dění na hřišti. Dobrý výkon podal Milan Smola, ale pouze v singlu, který vyhrál. Momentální slabší formu našeho týmu vidím v tréninkovém manku hráčů ze zdravotních i pracovních důvodů v posledních 14 dnech.Z příštího utkání na hřišti mužstva Liaporu Karlovy Vary "B", které pravděpodobně nastoupí v plné sestavě (nebude oslabeno o fluktující hráče), jsme odhodláni přivést minimálně jeden bod.“

 

Průběh utkání: 0:5, 1:5, 1:6

Holub, Hána - Albrech, Moc   0:2

Urban, Smola - Klesal, Novák  0:2

Holub, Smola, Vaňourek - Albrech, Filípek, Ježdík  0:2

Hána, Peterka, Rychlý - Klesal, Novák, Moc  0:2

Peterka, Rychlý - Filípek, Ježdík 1:2

Smola- Klesal 2:1

Holub, Smola, Vaňourek - Klesal, Novák, Moc 1:2

 

Utkání sledovalo 30 diváků, doba zápasu: 2hod 35 min.