11. kolo / I. liga AC Zruč-Senec - NK Janovice 6:2

12.06.2010 14:00

 

Vítězné domácí loučení před letní přestávkou

 

V dnešním zápase 11. kola zavítal do Zruče tým Janovic. Na programu bylo utkání 5. se 4. týmem tabulky. První letošní měření sil vyznělo jednoznačně pro Janovice, které doma vyhráli 6:2.
Domácím chyběl zraněný Václav Hána, který nemohl být na lavičce pro disciplinární trest ani jako trenér.
V zápase 1. dvojice se rozhodovalo až ve 3. setu. Těsné vítězství nakonec urvalo duo hostí Macura, Růžička nad Štolkou a Stehlíkem 10:9 ve 3. setu. Za domácí odpověděl výhrou ve dvou setech tandem Urban, Smola nad Franicem a Turkem. 1:1.
Domácí se ujali vedení Štolkovo trojicí. Hosté vyrovnali výhrou trojice Martina Franice ve 3. setu nad trojicí Holub, Smola, Vaňourek. 2:2.
Střední pasáž patřila tentokrát Zruči. Dvojice Holub,Škudrna i singlista Smola vyhráli jednoznačně ve dvou setech a upravili na 4:2.
Jistotu bodu zajistila dnes výtečná první trojice domácích Štolka, Stehlík, Kovanda. Zápas k vítězství dovedla sestava Holub, Smola, Vaňourek nad sestavou Macura, Bohatý, Růžička. 6:2. Utkání sledovalo 60 diváků.
Vedoucí Zruče Tomáš Vaňourek mohl spokojeně hodnotit:

„Zápas s přehledem odpískala dvojice rozhodčích Kastner a Karlovec - oba musím opravdu pochválit. Domácí tým si díky dnešní výhře a lepšímu poměru setů zajistil eventuelně lepší vzájemné zápasy v základní části s dnešním soupeřem.Utkání se neslo v přátelské atmosféře obou týmů“.

Do sestavy se po absenci minulý týden vrátil veterán Zdeněk Holub. Po zápase mohl chválit:

„Dnešní zápas byl pro nás hodně důležitý z hlediska zachování šance umístit se mezi první čtyřkou v tabulce. Jsem rád, že jsme jej zvládli. Všichni hráči se na utkání dobře připravili a zaslouží pochvalu za týmový výkon i po nešťastně prohrané první dvojce.

Výborně dnes zahrála naše první trojka, která v obou svých zápasech nedala soupeři šanci. Pomohl také Aleš Škudrna s béčka, který se přičinil o vítězství vložené dvojky. Poděkování patří i divákům za tradiční podporu. Vítězství bude ale třeba potvrdit za týden na hřišti Bělé, která určitě bude houževnatým soupeřem“.

 

 

průběh utkání: 0:1,2:1,2:2,6:2
sety 14:4
diváků: 60