4. kolo / I. Liga NK Janovice - AC Zruč-Senec 6 : 2

24.04.2010 14:00

 

V zápase 4. kola cestoval nováček 1. ligy do nedalekých Janovic stále bez nemocného Zdeňka Holuba, ale již s uzdraveným fluktuantem Alešem Škudrnou.

 Vstup do utkání vyšel lépe domácím, kteří se ujali vedení 1:0. Za hosty mohlo odpovědět duo Stehlík, Štolka, které však 3x chybovalo ve 3. setu a přenechalo 2. bod domácím. Když Macurova trojice navýšila na 3:0, vypadalo to s hosty nedobře.  1. Zápasový bod Zruči zajistila trojice Stehlík, Štolka a Kovanda. 2. bod hostím potom připsal nově sestavený tandem Hána, Škudrna ve vložené dvojce. 3:2. Velkou šanci vyrovnat však promarnil Milan Smola, který podlehl nejlepšímu hráči Janovic Jirkovi Macurovi ve 3. setu. Oba následující zápasy trojic vyhráli domácí znovu po bojích ve 3. setu a ukončili tak celé utkání.

Zápas zhodnotil hostující Tomáš Vaňourek:

„Začali jsme špatně, darovali jsme hlavně 2. dvojici domácím 2. bod. Vyrovnat a zpět do zápasu jsme mohli jít v singlu. Milan však podlehl ve 3. setu Jirkovi Macurovi když zkazil podání. Opět nám chyběl Zdeněk Holub hlavně ve trojici. Ve 3. dvojce ho dnes zastoupil Aleš Škudrna.  4 zápasy jsme dnes prohráli v koncovce 3. setu. Teď máme doma SK Bělou. Musíme máknout a pokusit se získat 2 body. Věřím, že s podporou fanoušků se nám to opdaří a ukončíme sérii proher.“

 

 

Průběh utkání: 3:0, 3:2, 6:2

míče: 193:171, doba utkání: 3 hod, 10 min.

diváků: 40