10. kolo / I. Liga AC Zruč-Senec - SK Bělá 6:1

16.04.2014 15:20

Po snadné výhře nás čeká boj o co nejlepší pozici do play off

 

Základní část se pomalu přibližuje do svého finále a nás čekají 4 zápasy pravdy, kdy se ukáže z jakého místa půjdeme do play off. V sobotu nás však ještě čekalo utkání z kategorie těch jednodušších. V naší hale jsme přivítali tým Bělé, který letos trápí marodka a zůstává daleko za očekáváním. S jediným bodem už má téměř jisté poslední místo.
Papírové předpoklady se začaly naplňovat už od úvodního zápasu dvojic, když si Štolka se Stehlíkem v pohodě poradili s hostující sestavou. Než se hosté stačili vzpamatovat, už prohrávali 2:0. To opět bez velkých starostí zvítězili Smola a Urban. Ani ve trojicích se nestalo nic překvapivého a bez ztráty jediného setu jsme vedli už 4:0. Malá komplikace přišla ve třetí dvojici, když hosté sehráli snad jediný povedený zápas a snížili. K tomu aby se poprali o body to však bylo žalostně málo. Zápas singlistů přinesl celkem pohledné utkání a Milan Smola rázně zastavil hostující krátké zmrtvýchvstání. Naše elitní trojice poté sice nepodala příliš koncentrovaný výkon, ovšem na vítězství to stačilo a připsali jsme si povinné dva body.
Souboj s posledním týmem tabulky byl však posledním jednoduchým utkáním letošního ročníku. V přístím kole nás čeká o play off bojující Ždár nad Sázavou. Abychom udrželi druhé místo a těsný kontakt se špičkou, chceme zvítězit!(napsal PaS)

 

Zápas zhodnotil vedoucí Zruče TOMÁŠ VAŇOUREK :

„Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou a získali povinné dva body. Škoda nešťastného závěru, kdy soupeř v odvetné trojici za stavu 9:9 zabodoval a vynutil si třetí set. Bohužel rozhodčí ve ztížené pozici nesprávně přisoudil bod na naši stranu a ukončil tak celé utkání."

 

Hráč Bělé ALEŠ RABAS: 

„Domácí vyhráli zaslouženě. Pomoc rozhodčích nemají vůbec zapotřebí. Byli výborní v obraně a využili i svoji pestrost v útoku. My jsme je přehráli pouze v zápase třetích dvojic, kde Zručští buď zkazili nebo útočili nedůrazně, což naši hráči potrestali."

 

 

Diváci: 25

Délka utkání: 2:05

Vývoj utkání: 4:0, 4:1, 6:1

Rozhodčí: Sušánka, Vlach

 

Stehlík Pa., Štolka - Červinka, Horáček 2:0
Urban, Smola - Kapitola, Golda              2:0
Štolka, Stehlík Pa., Voldřich - Červinka, Němec, Remeš   2:0
Smola, Pivnička, Vaňourek - Golda, Kapitola Ji., Rabas   2:0

Voldřich, Pivnička (Vaňourek) - Kapitola M., Němec   0:2
Smola - Golda   2:0
Štolka, Stehlík Pa., Voldřich - Golda, Kapitola J., Rabas   2:0